Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Wall Street

Понекогаш пандемија, здодевност и премногу слободно време, можат да донесат луди идеи… Ова е точно случајот со златарникот од Мичиген, Џони Пери, чија продавница...

Wall Street

Брунело Кучинелли го претвора вишокот на залихи, односно непродадените парчиња од периодот на блокада заради вирусот корона, во нова, хуманитарна можност … Познатиот бренд,...

Wall Street

Колку што нашите животи се под влијание на технологијата и иновативноста, во нив сè уште постои мистичен аспект што не може да се игнорира,...

Wall Street

И додека многу луѓе се борат со вирусот корона, шетајќи по линијата што го дели животот и смртта, ситуацијата во Русија е сосема поинаква...

Wall Street

Инспирирани од еклектичниот и креативниот свет на модата, новите самостоечки мијалници Dame, создадени од Винченцо Мисанели за Glass Design, нè асоцираат со елегантен фустан...