• Сподели на:

Вистински хит во светот: Како да станете подобри во сексот ( ВИДЕО )

___

Новиот програм во светот на фитнесот, таканаречен сексерсајз, има за цел преку вежбање да добиете кондиција која ви е потребна за различни секс пози, да ја зајакнете врската и да го подобрите својот сексуален живот.

Сексолози, лични фитнес инструктори и професионалци од порно индустријата се здружија за да го осмислат ,,сексерсајзот”, новата фитнес програма.

Целта на оваа програма е да се помогне на луѓето да постигнат одлична форма, како во телесна, здравствена така и во сексуална смисла.

Ако сакате подобри резултати во сексот, потребно е да вежбате за да постигнете подобра форма. Сигурно барем еднаш сте пробале да имате секс во застаната позиција, но сте увиделе дека за кратко ви се тресат колената и ви станува напорно.

Ова кратко видео е само краток поглед на целата програма:

https://youtube.com/devicesupport


Оставете коментар

___