• Сподели на:

20 минути на ден за тело од соништата

___

Доколку дневно вежбате по неколку минути, ќе ги обликувате бицепсите, грбните, градните и останатите мускули  а крајниот резултат ќе биде –  совршено тело од соништата.

За овие вежби ви се потребни тегови. Не мора сите вежби да ги правите во еден ден. Затоа ние ви ги поделивме по денови. Се што треба да направите е да посветите 20 минути секојдневно.

Понеделник

20 минути вежби со тегови за јакнење на градните и грбните мускули.

Вторник

20 минути вежби со тегови за јакнење на рамената.

Среда

20 минути вежби со тегови за јакнење на стомачните мускули.

Четврток

20 минути вежби со тегови за јакнење на бицепсите и трицепсите.

Петок

20 минути вежби со тегови по желба.

Сабота

20 минути вежби со тегови за јакнење на бутните мускули.

Недела

20 минути вежби со тегови за јакнење на градните мускули и половината.


Оставете коментар

___