• Сподели на:

Вежби за здрав грб

___

Доколку се соочувате со болки во вашиот грб и половина, тоа сигурно е поради лошото стоење, или поради премногу часови поминати пред компјутер на работа. Можеби заслужувате добра масажа, но тоа ќе ве опушти само за одредено време.

Најдобро е да вежбате и да ја одржувате мускулатурата на вашето тело. Ако сеуште не сте почнале со вежбање, тогаш погледнете ги овие вежби кои ќе ви помогнат за да ги намалите болките и да ја зацврстите мускулатурата на грбот.


Оставете коментар

___