• Сподели на:

Вежбајте заедно со Ангелите на Викторија Сикрет

___

Ангелите на Викторија Сикрет се меѓу најпознатите убавици во светот за кои воздивнуваат голем број припадници на посилниот пол. Покрај преубавиот лик, овие дами поседуваат и затегнато тело со заводливи облини.

Покрај балансираната исхрана овие девојки постојано вежбаат. Тие користат вежби во кои што е застапен секој дел од телото, па така сите мускули подеднакво се развиваат.

Секако доколку некој дел од телото е попроблематичен или помалку развиен, би требало поагресивно да ги повторувате вежбите што се фокусираат на тој предел.

Погледнете како вежбаат Алесандра, Кендис и Адријана за да останат во топ форма.


Оставете коментар

___