• Сподели на:

Вежбајте јога додека сте на работа

___

Искористете дел од времето кое го поминувате на работа за малку опуштање и релаксирање од секојдневните обврски. Вежбањето јога на работа е совршено за сите оние кои поминуваат многу време на работа и пред компјутер. Овие вежби се идеални за оние кои сакаат да направат една кратка јога пауза, или за оние кои се во период на заздравување после некаква повреда, а мораат да работат. Уживајте!


Оставете коментар

___