• Сподели на:

Тренинг од 5 минутни за совршени стомачни

___

Посакуваш рамен стомак? Со примена на овие вежби и малку дисциплина ќе успееш во остварувањето на оваа желба.

Модерните дами благодарение на начинот на живеење немаат време за себе и своето здравје, но стегнувањето никогаш не било полесно. Нема потреба од вежбални и скапа додатна опрема за да се постигнат одлични резултати.

Впрочем летото наближува, а тоа значи носење многу малку облека. Доколку се одлучивте да намалите на килограмите знаете дека една од најкритичните точки е стомакот.

Токму затоа, ова е видеото кое со само 5 минути интензивни вежби ќе направи да дојдете до посакуваниот стомак доколку ги практикувате секојдневно.


Оставете коментар

___