• Сподели на:

Тренинг на отворено

___

Сакате да ја подобрите работата на вашиот метаболизам и да ги согорите маснотиите во брзо време? Тогаш овие вежби се токму за вас! Овој тренинг може да го практикувате во парк, на пешачка патека во вашето соседство или дома. Времето е идеално, направете план и почнете со вежбање уште денес!

Women's Outdoor FAT BURNING Workout – Body Fat SCORCHER!!


Оставете коментар

___