• Сподели на:

Трчање со добра музика

___

Не дозволувајте ладното време да ви ја попречи секојдневната тренинг рутина за трчање. Слушнете го овој микс за дополнителна стимулација и уживајте во следното трчање!

New Running & Jogging Music 2015

 


Оставете коментар

___