• Сподели на:

Рамен и затегнат стомак со само една вежба

___

Доколку сеуште не сте подготвени за бикини, ви препорачуваме ефикасна вежба која ќе го затегне и зајакне вашиот стомак.

Ви треба само малку простор и мека подлога. Не заборавајте да вежбате редовно за резултатите да бидат побрзо видливи.

Vežbe izvodi: Anđela Stanisavljević

Начин на вежбање: легнете на грб, свиткајте ги нозете со стапалата на под и поставете ги рацете зад главата.

Vežbe izvodi: Anđela Stanisavljević

Подигнувајте ги во истовреме нозете кон градите и рацете кон колената, а потоа вратете го телото во првобитната положба. Долниот дел од грбот секогаш треба да биде за подот. Правилно дишете, издишувајте при правење на вежбата.

Во 4 серии, повторете ја вежбата 15 до 20 пати (по серија).


Оставете коментар

___