• Сподели на:

Музика за Зумба!

___

Веќе знаеме колку интересни и позитивни се Зумба тренинзите, а особено зачинети со латино звуците на добро одбрана музика. Еве една добра плејлиста која може да ја искористие за вашите Зумба часови:

https://youtube.com/devicesupport

 


Оставете коментар

___