• Сподели на:

Јога вежби за бикини тело

___

Истегнете и зајакнете го целото тело со овој мирен Јога трениг. Овие вежби треба да се практикуваат во спокоен амбиент за да го ослободите умот од сите стеги и да го подготвите вашето тело за плажа.


Оставете коментар

___