• Сподели на:

Балерина “бјути” тренинг

___

Овие вежби се дизајнирани за активирање на мускулите од долниот дел на телото, а единствено нешто што ви треба е јога простирка.

Практикувајте ги овие техники и научете како да ја зголемите вашата флексибилност, да ги зацврстите мускулите на долниот дел од телото, да го подобрите држењето и да ја одржите убавината, силата и грациозноста како што тоа го прават балерините.

Ballet Beautiful | Lean Legs & Buns Workout- Mary Helen Bowers


Оставете коментар

___