• Сподели на:

Баланс на вашиот изглед

___

Верувале или не веке сме крај на Февруари… Времето лета, зарем не ?!

Наскоро ке треба да размислувате како би сакале да изгледате штом потоплите денови ќе почнат и ќе почнете да се облекувате во помалку слоеви.

 03

 

 Зарем не би сакале вашето тело да изгледа привлечно како на сликата!?

Повелете неколку едноставни стомачни вежби кои секој може дома да ги направи, не побаруваат многу простор, а ниту ни многу време во текот на денот.

Се што треба да направите е да сте малку упорни и издржливи и сите ќе гледаат во вашата фигура.

 04 a

Таргет:

Грб, стомачни, облини, нозе

04 b

Таргет:

Градниот кош, грбот, рацете, стомачни

04 c

Таргет:

Грбот, рамења, стомачни, облини


Оставете коментар

___