• Сподели на:

30 Минути вежби за цело тело без дополнителна опрема

___

Тонирајте го и намалете го вашето тело со сопствената тежина. Практикувајте ги овие вежби и намалете ги маснотиите за само 30 минути. Овие вежби се дизајнирани за стомачните мускули, рацете, нозете, градите и грбот а ќе ви помогнат во намалување на тежината и горење на калориите. Потребно ви е само простирка, крпа и многу вода.

30 min Intermediate No Equipment Total Body Workout


Оставете коментар

___