• Сподели на:

30 Минути денс аеробик

___

Сакате да танцувате? А да вежбате?

Можете да танцувате и да вежбате, и тоа во исто време. Овој 30 минутен аеробик тренинг е токму за вас! Почнете со 2 минути загревање и продолжете со овие фантастични денс аеробик вежби кои целосно ќе ве размрдаат.


Оставете коментар

___