• Сподели на:

25 Минутни вежби за рамен стомак

___

Ако барате вежби за вашите стомачни мускули, ова е вистинсото видео за вас. Овие вежби за почетници и за средно ниво на спремност, ќе ви помигнат да се зајакнете. Правете го овој тренинг 2-4 пати во неделата и зголемувајте ги репетициите и намалувајте го времето за одмор како што напредувате. 3.. 2.. 1 Почнуваме!


Оставете коментар

___