• Сподели на:

Реченици кои ќе ја запалат неговата страст!

___

Често се случува во врската да дојде до стагнација и паровите да западнат во монотонија. Ова се речениците кои секој маж сака да ги слушне и кои можете да ги употребите за да ја запалите неговата фантазија.

Ако вашата љубовна врска западнала во криза, еве како можете да ги вратите стариот пламен на страста …

  1. Убаво мирисаш

Фраза која секогаш пали! Познато е дека мирисот има силно влијание врз либидото… Изговорете му ја оваа реченица на јавно место и едвај ќе чека да останете сами!

  1. Се чувствувам сигурно покрај тебе

Во природата на межите е тие да бидат заштитници. Потребата за неговата силна прегратка ќе му даде до знаење дека го посакувате.

  1. Твоето тело е толку секси

Хранете му го егото, тоа му е потребно повеќе од било што. Пофалете ги неговите силни раце, стомачните мускули, затегнатиот задник… Допрете го на тие места и ви гарантираме дека неговата желба за вас одеднаш ќе се зголеми.

  1. Имаш многу вешти раце

Иако ова не се однесува на работите во кревет, туку повеќе на неговата способност во извршувањето на некои домашни работи, оваа реченица ќе му ја поттикне фантазијата и со самото тоа, ќе посака да ви покаже колку е вешт и во кревет.

  1. Ти си најдуховитата личност која ја познавам

Дајте му до знаење дека обажавате да се смеете на неговите шеги. Воедно, вашата насмевка ќе му биде и најсилниот афродизијак.

  1. Сакам кога се спушташ доле

Пофалете ја неговата умешност да ве задоволува орално. Кога еднаш ќе му го кажете тоа, ќе биде подготвен тоа да го повторува и повторува …

  1. Ме палиш…

Многу едноставно и кратко! Секогаш истакнувајте дека ве пали она што ви го прави, а тој секој пат ќе го дава својот максимум …

  1. Твоите усни се толку сочни

Потсетете го дека има убави и сензуални усни кои толку убаво ве бакнуваат… Ќе посака да ве бакнува по целото тело…


Оставете коментар

___