Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

All posts tagged "slider"

Cotton Club

Модниот бренд Knapp повтрно ја докажа својата класа, оставајќи не без зборови со фантастичната есен – зима колекција за 2012 – 13 година. Новите...

Cotton Club

Помеѓу представените пред есенски колекции за 2013 година, рака на срце можеме да ја именуваме најновата од Гучи како наш фаворит. Секое едно парче,...

Cotton Club

Оваа година апсолутен хит помеѓу боите ќе биде смарагдно зелената. Оваа нијанса беше одредена како бојата на 2013-та од институтот Пантон, кој е еден...

Advertisement
Advertisement
Advertisement