• Сподели на:

Умеете ли да се бакнувате? Ако ова го правите не умеетe!

___

Побаравме кои се тие работи на кои најчесто замеруваат партнерите кога е во пршање бакнувањето, па ако правите некои од овие грешки, можеби е време да го промените својот стил.

Премногу јазик – Еден од најлошите сценарија, кога се бакнувате со некој за прв пат и наместо бакнеж партнерот да ви земе брис од грлото.

Премалку јазик – Никогаш нечини, зар не? Секој кој се бакнува со некој како едноставно да не сака да го користи својот јазик , знае колку е лошо чувството кога се бакнувате на овој начин.

Лош здив – Некои луѓе и не јадат кромид или лук пред да се љубат со друга личност. Но некои и не внимаваат. Поголемиот број на луѓе се сложуваат дека лошиот здив е многу лоша работа.

Погрешен ритам – Како и музиката за играње, некои луѓе едноставно имаат чувство кога е во прашање ритамот, а некои немаат. Ништо не може да го уништи прекрасниот, романтичен бакнеж како нечиј јазик кој брза по устата како да е на техно журка.

 


Оставете коментар

___