• Сподели на:

Тестирајте ја вашата врска со само едно прашање

___

Многу врски на прв поглед изгледаат совршено, но ако ги погледнете под површината ќе сфатите дека љубовниот однос не е таков каков што се чини.

Зошто тогаш да не направите еден краток тест кој ќе открие дали вашиот однос е добар како што мислите.

Се што треба е да си го поставите прашањето дали на вашиот партнер му е важно вашето мислење?

Никогаш немојте да изгубите ниту една секунда од вашиот живот со човек кој не сака да го слушне вашето мислење, кој никогаш не побарал ваш совет и кој сите одлуки во својот живот ги донесува сам без да се консултира со вас.

Во квалитетниот љубовен однос, партнерот мора да ве вклучи во процесот на донесување на одлуки, така ќе знаете дека тој планира иднина со вас.


Оставете коментар

___