• Сподели на:

Поради која апликација што ја користат жените, мажите се бесни?!

___

Според зборовите на авторката на ова бесплатна апликација Александра Чонг, Lulu ја користи секоја четврта студентка.

Се повеќе девојки и жени ја користат апликацијата Lulu, а на мажите им се крева коса од тоа. Сето тоа е со причина, бидејќи апликацијата се користи за оценување на мажите.

Како функционира? Женскиот свет ги оценува мажите кои ги познаваат, без разлика дали им се пријателки или бивши девојки, а тие не можат да влијаат на својот резултат. Се оценува нивниот хумор, манири, нивните позитивни и негативни карактеристики.

Сепак, доколку некој сака да му се избрише профилот од апликацијата, Lulu го исполнува нивното барање.

Како изгледа апликацијата, можете да погледнете од следната фотографија!

d19fa5a0dbdc44754a6eec886a863afe


Оставете коментар

___