• Сподели на:

Ова се 5-те типови мажи кои емотивно ќе ве уништат!

___

Ако случајно покрај вас имате еден од овие мажи или партнерот го пронајдете во повеќето потточки, бегајте без размислување.

Ова се 5-те мажи кои емотивно ќе ве уништат:

1. Женкари

Ако забележите дека вашиот маж постојано ги мерка жените во ваша близина и додека е со вас, време е да си го поставите прашањето зошто сте со него?


2. Маж кој ве тера да се прашувате дали сте му доволни

Заљубениот маж не ве тера да се преиспитувате вие самите, па ако се најдете во таква ситуација бидете внимателни.


3. Лажговци

Иако многумина сметаа дека ситните лаги се безопасни и нормални, се лажете.


4. Егоисти

Добро е кога некој има високо мислење за себе, но кога тоа секојдневно ви се набива на нос, нешто не е во ред. Ако секојдневно ви кажува дека сте среќни што сте нашле маж како него, време е да побарате некој поприземен.


5. Бивши

Мажот кој веќе еднаш сте го оставиле нека остане во минатото. Бројни искуства кажуваат дека смирувањето и обидувањата не вродуваат со плод.


Оставете коментар

___