• Сподели на:

Откријте дали сте за сериозна врска или девојка само за една вечер

___

Секоја жена е убава на свој начин, но сепак може да се каже дека постои убавина која ги освојува мажите однатре, и таква која се наметнува однадвор и се сведува само на физички изглед. Дознајте дали мажите ве гледаат како девојка од соништата или само како парче месо.

Дали ви се познати овие карактеристики: руса коса, голем задник, големи гради, дебели усни, мини здолништа и штикли? Секој маж би сакал да ја одведе таквата жена во кревет, но тука сè завршува. Со таква девојка машките најчесто не сакаат да имаат ништо повеќе од секс.

Мажите размислуваат за два вида жени – оние кои им се само за секс и оние за кои цел живот сонуваат. Во која група спаѓате вие? Еве како да откриете.

1. Девојката од соништата е сама по себе згодна, а девојката за секс сака да им биде згодна на сите останати.

2. Девојката од соништата добро се чувствува во својата кожа, а девојката за секс се труди да покаже што повеќе гола кожа.

3. Девојката од соништата многу работи чува во себе, а девојката за секс нуди сè за себе на тацна.

4. Девојката од соништата е уникатна, а девојката за секс е иста како многу други.

5. Девојката од соништата нема да ја забележите на прв поглед, а девојката за секс се гледа од авион.

6. Девојката за секс е нападно нашминкана и накитена, а девојката од соништата не носи ништо такво на себе.

7. Девојката за секс е на Инстаграм, а на девојката од соништата не ѝ треба ни Фотошоп ни лајкови.

8. Девојката од соништата инспирира чувства, девојката за секс инспирира… па секс.

9. Девојката од соништата станува сè поубава со годините, девојката за секс ја губи убавината со текот на времето.

10. Девојката за секс е лесна, девојката од соништата е тешко да се освои.


Оставете коментар

___