Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____совети за врска

Нов дечко: Како да ја здржиш својата слобода

Веднаш на почетокот одреди го датумот кога ќе се занимаваш исклучиво со работи кои немаат премногу врска со момчето – токму онака како што функционираше кога беше соло.

Иако се заколна дека нема да бидеш една од оние кои се менуваат кога наоѓаат дечко, дојде тој ден поради кој ти се чини дека би можела да заборавиш на својата слобода. Тоа е сосема нормална ситуација , но сепак, попаметно е да ја избегнеш на било кој начин. Ова се мали трикови со кои ќе ја задржиш својата поранешна слобода.

Ден за тебе

Ќе има моменти кога нема да сакаш да се одвоиш од своето момче, но ќе има и онаквикога само ќе сакаш да побегнеш во своите 4 ѕида. Веднаш на почетокот одреди ден кога ќе се занимаваш исклучиво со работи кои немаат премногу врска со твојот дечко – токму онака како што функционираше кога беше соло.

Ден за пријателките

Повеќето од нас си ветуваат дека нема да ги запостават односите со пријателките кога влегуваат во врска, но до тоа многу ретко успеваме да се придржуваме. Понекогаш е сосема во ред да го откажеме договорот со пријателките, бидејќи сакаме да поминеме повеќе време со момчето, но внимавајте овој изговор да не ви стане навика.

Јасни граници

Кога си соло, никој не смее да се пожали кога се прегрнувате со некое момче, а кога имате дечко, важи истото правило. Љубомората е симпатична, но ако твојот дечко мисли дека му припаѓаш само на него, во старт мораш да му дадеш до знаење дека си имала пријатели и пред него и не планираш да почнеш да ги третираш поинаку поради него.

Прочитај

ДИ ДЕЈ

Дали сакате да направите нешто оригинално на вашата свадба? Што мислите за мини торти за вашите гости? Свадбената торта обично е во центарот на...

Fool Moon

Коза е млада поп изведувачка од Турција што ја афирмира својата мизика, каде не ако не во Лондон. Синоќа ја објави втората песна работена...

ДИ ДЕЈ

Постојат многу различни модели на венчаници, бидејќи има повеќе типови на невести. Некои сакаат да имаат венчавка од бајќите и согласно на тоа да...

Лице

Кожата во зима станува сува и затоа пролетта е идеално време за да посветите поголема нега. Покрај секојдневната рутина која ја правите, чистење и...