• Сподели на:

На што е спремен мажот кој навистина ве сака!

___

Сценариото во кое мажот добива работа во странство или друг град, а жената без никаков проблем тргнува со него, на многу луѓе не им звучи необично. Но, што ако имаме обратна ситуација?

Мажите кои ја следат жената чија кариера е во раст, веројатно некогаш се сметало за невозможно, но времињата се менуваат.

Изтражувањата покажуваат дека повеќе од полови од модерните мажи, помлади од 45 години, не би имале ништо против да се отселат од местото каде живеат, бидејки нивната жена добила нова работна понуда.

Сепак одлуката за напуштање на се и одење на другиот дел од планетата, не е лесна, без разлика на полот. Затоа, ова е многу добар показател за поврзаноста меѓу вас и желбата да останете заедно и покрај се!

Па ако тој е спремен да ве прати и до крај на светот – тој ве сака!


Оставете коментар

___