• Сподели на:

Мажите не паѓаат на изглед, нешто друго им е важно

___

Некои мажи дури сметаат дека жена без или со малку шминка е многу поубава и попријатно се чувствува во нејзино друштво, што е уредно и секси.

Еве што мажите ценат повеќе кај вашиот изглед:

Мажите сакаат жени со кои можат да се смеат. Сакаат жени покракј кои можат да бидат тоа што се.

Мажите ги сакаат вашите мани

Можеби не ги сакате вашите раце, гради, нос, уста. Всушност поради тие посебни обележја сте му се допаднале и ве сака. Немојте да се обидувате да го скриете она што мислите дека не е добро, бидејќи може баш таа работа го привлекла.

Жени кои им даваат простор

Жената може да биде нај голем секс симбол, но не препознава кога на мажот му треба малку простор и тоа знае да биде напорно. Жените кои го почитуваат правото на приватност, се по пожелни од оние кои сакаат да контролираат.

Независни жени

Иако сакаат да се чувствуваат потребни и сакаат ада бидат заштитници, обожаваат кога жената е независна. Но иако звучи малку контрадикторно, ако му покажете дека имате свој стил, дека го сакате, дека сте добро организирани, мажот ќе покаже интерес.

Ги привлекува сомодоверба

Не мора да бидете физички атрактивни за да ги привлечете мажите, но тоа нешто со кое навистина зрачите е самодовербата и ставот. Жена која знае колку вреди и се цени себеси, интересна е и секси за мажите.


Оставете коментар

___