Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

____совети за врска

Кого жените сметаат за идеален маж?

Британска интернет страница спровела едно истражување каде побарале од жени на старосна граница помеѓу 20 и 35 години, да оишат како за нив изгледа вистински маж.

Резултатите од испитаниците покажуваат дека атрактивноста е најважниот фактор за избор на партнер, но голема предност имаат оние кои имаат смеѓа коса и костенсливи очи, високи околу 183 цм и се учители по дејност.
Исто така, најмногу им се допаѓаат мажи во раните триесети години, а идеалната разлика помеѓу партнерите за нив изнесува 7 години.
Истражувањето исто така вели дека жените најчесто бааат само забава од русокосите мажи , додека пак од костенливите, бараат стабилност.
Она што веројатно најмногу изненадува е дека   тие не сакаат врска со адвокати, банкари или доктори, бидејќи овие настрана од добрата плата која ја земаат, немаат доволно слободно време кое би можеле да им го посветат на жените.
„Жените најчесто имаат слика во својата глава како би изгледал нивниот идеален маж, но исто така се свесни дека ваквиот став, може да биде кочница за однос. Во ред е да имате насоки, но морате да бидете отворени за сите опции. Оној вистинскиот може да биде некој за кој најмалку очекувате„ – објаснуваат

Прочитај

ДИ ДЕЈ

Дали сакате да направите нешто оригинално на вашата свадба? Што мислите за мини торти за вашите гости? Свадбената торта обично е во центарот на...

Fool Moon

Коза е млада поп изведувачка од Турција што ја афирмира својата мизика, каде не ако не во Лондон. Синоќа ја објави втората песна работена...

ДИ ДЕЈ

Постојат многу различни модели на венчаници, бидејќи има повеќе типови на невести. Некои сакаат да имаат венчавка од бајќите и согласно на тоа да...

Лице

Кожата во зима станува сува и затоа пролетта е идеално време за да посветите поголема нега. Покрај секојдневната рутина која ја правите, чистење и...