• Сподели на:

Како да одберете маж со кој би останале засекогаш?

___

Ова се знаците кои ќе ви покажат дека станува збор за маж кој знае да живее во двојка и затоа треба да го задржите.
Како што се односите во љубовта денес комплицирани, на кои жени им е тешко да го препознаат оној вистинскиот. Се забавувате два, три месеци и убаво вие ама никако неможете да донесете одлука? Не грижете се! Ова се знаците кои ќе ви покажат дека станува збор за маж кој знае да живее во двојкаи затоа треба да го задржите.
Обрнете внимание на тоа како ве слуша
Ве слуша ли внимателно и искрено кога зборувате? Лута ли неговиот поглед кон телевизорот за време на разговорот? Нековите постапки за време на разговорот можат многу даоткријат за него. Оној вистинскиот секогаш ќе ве слуша со внимание.
Покажува дека е горд на вас
Знае ли да се израдува на вашите професионални успеси?  Бидете благодарни на тоа бидејќи на некои маѓи им не навистина тешко да се носат со напредокот на жената на професионално поле.Ценете го тоа што тој ве цени вас.
Сака да слушне и ваш совет
Ако од вас бара совет кога ќе се најде во одредена ситуација, всушност покажува дека го цени и му е важно вашето мислење и ве смета за паметна и снаодлива жена. Сфатете го тоа како голем комплимент, ама и како негова голем аотвореност кон вас што е посебно важно за брачниот однос.
Покажува дека има разбирање за вас
тој секогаш се труди да ги види работите од ваша персперктива. Тоа значи дека има искрена желба да ве смири во тешките мигови за вас иако веќе стопати ве видел како плачете.
Голем/јак е на дела
на многу мажи им е многу тешко вербално да ги изразат своите емоции. Повеќето од нив порадо љубовта би ја изразиле со дела. Ако знае да ви зготви вечера, да ве одведе на излет кога сте тажни и упорни или ако направи било која друга ситница за вас, знајте дека тоа е неговиот начин на покажување љубов.
Покажува загриженост
Можете ли за него да кажете дека , на некој начин, е вашиот ангел чувар? Ако се грижи за васдодека сте болни, ако го интересира дали јадете редовно и ако инсистира да одите на масажа ако ве молат мускулите на грбот, тогаш знајте дека искрено му е грижа за вас.

 


Оставете коментар

___