• Сподели на:

Добрите страни на озбилната врска

___

Млади, независни и …посветени? Да, добро слушнавте. Момчињата и девојките во своите дваесетти  години постојано се соочени со фактот дека сакаат да бидат само со една личност.

Доклку вие сте едни од оние кои се противници на сериозна врска на оваа возраст, не сте во право. Наоѓајќи се во озбилна врска може да биде многу добро и корисно за вас.

Доколку знаете добро да искомбинирате, ќе можете се ова:

  1. Ќе можете да имате интересен живот, да излегувате со пријателите, а исто така да ги имате сите предности на долга врска.
  2. Вие вќе сте го пронашле она што останатите пробуваат да го најдат – љубовта на својот живот.
  3. Имате некој кој ве сака и ве поддржува во период кога учите и созревате.
  4. Имате подобар секс, повеќе смеа и посветеност отколку некој кој е во неозбилна врска.
  5. Повеќе нема да имате проблеми со семејството, бидејќи нема да ве испрашуваат со кого сте и до кога ќе останете, туку го познаваат и имаат доверба во него.
  6. На крајот на денот знаете дека ќе има кој да ве ислуша.
  7. Некој секогаш се грижи за вас.

Некој ги знае сите ваши маани и ќе ве поддржува во сите ваши планови.


Оставете коментар

___