• Сподели на:

Новиот треилер за Fantastic 4

___

Познатата четворка се враќа во кино салите оваа година на 7 август.

Станува збор за 4 научници кои ќе бидат телепортирани во други паралелни и опасни светови, каде што добиваат моќи. Тие ќе морат да научат како да ги контролираат тие моќи за да можат да го спасат светот од разни непријателски сили.

Главните улоги ги толкуваат Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell, и Toby Kebbell.


Оставете коментар

___