• Сподели на:

Зошто треба да имате сукња со висок струк

___

Да, сукњите кои порано ни се чинеа конзервативни, досадни, сериозни и наменети за повоздрасните жени, денес се неизбежно секојдневие не само на деловните туку и на современите девојки/жени. Тие не оддаваат само сериозност, туку посветеност и свесност за сопствениот стил.
Благодарение на денешната мода и модните трендови кои варираат од сезона во сезона, со безбројните комбинации, овие сукњи можат да изгледаат ИН во секој момент и за секој дел од денот.

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

 

 


Оставете коментар

___