• Сподели на:

Зошто треба да имате сукња со висок струк?

___

Да, сукњите кои порано ни се чинеа конзервативни, досадни, сериозни и наменети за повоздрасните жени, денес се неизбежно секојдневие не само на деловните туку и на современите девојки/жени. Тие не оддаваат само сериозност, туку посветеност и свесност за сопствениот стил.
Благодарение на денешната мода и модните трендови кои варираат од сезона во сезона, со безбројните комбинации, овие сукњи можат да изгледаат ИН во секој момент и за секој дел од денот.

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Оставете коментар

___