• Сподели на:

Зара – вечерен чик

___

Модниот бренд Зара ја представи колекцијата за вечерни облеки за сезоната 2014-2015. Сите дами кои оваа сезона сакаат во вечерните часови со саати да пленат внимание и да бидат препознатливи ќе ги одберат вечерните парчиња облека од Зара. Фустаните се во стилот на 70-тите, со темна боја која е идеална подлога за блескави вечерни аксесоари. Блескавото е ИН оваа сезона.

1

2

3

4


Оставете коментар

___