• Сподели на:

YSL – пастелна пролет

___

Топ моделот Кара Делегин е заштитно лице на колекцијата шминки од брендот YSL за пролет 2015. Крееативниот директор на оваа модна куќа сакал да покаже дали оваа пролет на лицето се носи природност со помош на розевкастите тонови и нагласил, таквиот стил на шминкање го нарекол desir de jour.

1

2

3


Оставете коментар

___