• Сподели на:

Ви ги претставуваме главните модели за пролет/лето 2014

___

Доколку сѐ уште не сте забележале, сезоната пролет/лето 2014 е преполна со различни форми кои можете да ги комбинирате како сакате, благодарение на импресивните бои кои беа презентирани на модните писти. Пристигнува сезоната која ќе ги задоволи сите вкусови. Главните модели се надополнети со спортска елеганција. Видете ги најдобрите 6 модели кои се тренд во оваа сезона.


Оставете коментар

___