• Сподели на:

Убавица за која се зборува : Сите фустани на Блејк Лајвли на Канскиот фестивал

___

Глумицата на фестивалот во Кан го покажа својот извондреден струк, но и нозе без ниедна мана.

На црвениот тепих на Канскиот фестивал, Блејк Лајвли сјаеше со полн холивудски сјајс. Со својата спектакуларна појава ги засени сите ѕвезди на овој филмски фестивал.

Глумицата ги покажа сите свои атрибути, струк, гради, лице, но нозете собраа највеќе медиумско внимание. За нивната совршеност зборува и фактот што служеле за инспирација на најпознатиот креатор на светот, Кристијан Лоубоутин, кој дизајнираше штикли во чест на Блејк Лајвли и ги нарече по нејзе.


Оставете коментар

___