• Сподели на:

Трендови за пролет/лето 2015

___

Ефектот на седумдесетите, преку грозницата на саботната вечер, до луксузниот хипи стил, па се до мешање на материјали и стилови е најдобриот начин да го опишеме она што ќе се носи во топлите денови на 2015. Ако сакате оваа сезона да бидете права девојка со моден стил, погледнете ги фотографиите и дознајте што модните магионичари припремиле.


Оставете коментар

___