• Сподели на:

Тренд: Цветни игри

___

Со се поголемо влијание на уличната мода, која инспирира многу колекции, haute couture дизајнерите одлучија да играат на сигурно. Можеби изгледа како конзервативно размислување, но едно прашање произлезе до ова. Тоа што можеме да видиме се величествени Giambattista Valli фустани инспирирани од цветните градини, додека Elie Saab ги отслика своите креации со цветни мотиви.


Оставете коментар

___