• Сподели на:

Топ трендови за зимски џемпери

___

Широки, волуменски, меки џемпери …

Иако некои девојки ги избгегнуваат поради тоа што сметаат дека џемперите создаваат погрешна перцепција за линијата, кога почнува зимата – тие се задолжителен избор ако сакате да ви биде пријатно на минус.

Сезонава се актуелни светлите бои, но и класичните модели во црна, сива и бела боја. Во продолжение инспирираме со неколку предлози што ги комбинираат модерното, стилското, практичното и неопходното.


Оставете коментар

___