• Сподели на:

Tom Ford пролет/лето 2016

___

Lady Gaga на модна писта за новата кампања на Tom Ford, пролет/лето 2016. Погледнете за што станува збор.

Tom Ford - proleće / leto 2016

Tom Ford - proleće / leto 2016

Tom Ford - proleće / leto 2016

Tom Ford - proleće / leto 2016

Tom Ford - proleće / leto 2016

Tom Ford - proleće / leto 2016

Tom Ford - proleće / leto 2016


Оставете коментар

___