• Сподели на:

СВЕЖА ONEPIECE КОЛЕКЦИЈА ЗА ПРОЛЕТ/ЛЕТО

___

OnePiece Clothing ја претставија својата колекција за пролет/лето. Познати по своите необични креации OnePiece овој паткреирале удобна street style кои не ги прави само тренерките. Колекцијата вклучува супер комфортни парчиња. Во галеријата погледнете дел од колекцијата.


Оставете коментар

___