• Сподели на:

Street Style: Рапсодија во сино!

___

Иако пролетта официјално пристигна, изгледа дека дамите сеуште не се потполно спремни да им дадат предност на веселите бои на грдеробата. Но тоа не значи дека изостануваат одличните комбинации на нашите улици.


Оставете коментар

___