• Сподели на:

Стил на денот: Кожни панталони

___

Постојат многу трендови кои можат да ни станат досадни во некој момент, но постојат и модни трендови на кои секогаш со задоволство ќе се навраќаме, а такви се на пример и кожните панталони. Кожните панталони се главно парче гардероба оваа есен ако сакете да постигнете рок стил оваа есен. Да бидеме искрени, тие најдобро изгледаат доколку се тесни. Изгледаат елегантно и лесно се комбинираат.


Оставете коментар

___