• Сподели на:

Стил на денот – кошула со пруги

___

Таа се наоѓа на самиот врв на трендовите секоја пролетна сезона, а облеката со пруги станува must have секое лето.

На здолништата, панталоните, блузите и маиците, пругите се задолжителни. Мирисаат на море, на толи денови искапени во сонце. Можеби токму затоа толку ги сакаме. Како и да е, ова лето во орманот морате да имате барем една кошула со пруги.


Оставете коментар

___