• Сподели на:

Шарени торби и чевли ќе ја обележат пролетта 2015

___

Пролетта е веќе тука (барем во нашите мисли) и не постои ништо што би сакале повеќе од живописно ажурирање на нашиот плакар.

Веќе имаме најавена шарена пролет и мораме да признаеме дека не памтиме ваков консензус на угледни модни куќи околу палетата на бои за една сезона. А таа палета е толку весела и разиграна да во неа има место за сите тонови. Најмногу оние оптимистичките.

Патиштата на бои тргнала во славниот бренд Валентино, која својата иконска торба Рокстуд ја обоил во пругасти бои.


Оставете коментар

___