• Сподели на:

Разголени со стил

___

Топлите летни денови се по обичај период кога носиме парчиња со многу засеци и отвори. Тогаш најмногу го изложуваме нашето тело на погледи, без оглед дали носиме сукња со шлиц или провидна маица која ни паѓа слободно врз телото. Доколку имате дилема што е примерно, а сепак тренди, ви претставуваме 11 комбинации и парчиња облека кои гарантираат дека вашата „разголеност“ нема да биде „забранета“ или окарактеризирана како вулгарна.


Оставете коментар

___