• Сподели на:

Погледнете ги пролетните колекции и IN бои

___

Поминувајќи од продавница до продавница дали ќе бидете инзпирирани од новите трендови, ќе ви се причини дека една боја трча по вас: зелена

Зелената боја, оваа најјаката од спектарот, па сите нијанси по неа, дефинитивно ќе ви ја оживеат пролетта.

Фармерки, јакни, сакоа, панталони, здолништа, блузи – се што ви е потребно за фенси излегување во оваа боја.


Оставете коментар

___