• Сподели на:

Оваа есен носете пончо!

___

Уште минатата есен се наговести големиот comeback на пончото и пелерината, кои својот моден врв по се судејќи, ќе го доживеат и оваа есенско-зимска сезона.

Пончото и пелерината навистина можеме насекаде да ги видиме, од колекциите на елитните дизајнери, кои што и ги креираат трендовите, па се до исклучително популарните high street брендови.


Оставете коментар

___