• Сподели на:

Нови модели на чевли од Сара Џесика Паркер

___

Новата колекција наречена SJP од Сара Џесика Паркер која за познатата актерка ја осмисли Zapos Couture, многу е елегантна и преполна со бои.

“Сите жени би требало да се дрски во користешето на бои. Жените се секогаш во потрага по совршен пар чевли кои ќе ги издвои од останатите, па затоа настојував тоа да им го овозможам. “

Погледнете ја галеријата.


Оставете коментар

___